NY MEDARBEJDER

 

A.flensborg A/S søger værkstedsassistent/mekaniker

 

En dygtig, initiativrig og engageret værkstedsassistent der ønsker nye udfordringer søges.

Hvis du trives med 2 dage der ikke er ens, forskelligartede opgaver både i og uden for virksomheden, så er du den vi søger i vores team.

Du har faglig erfaring som mekaniker – bil, entreprenør eller fra Have/Park området.

Jobindhold:

 • Klargøring af nye maskiner, reparation og service af maskiner – mindre entreprenør maskiner, have/park maskiner og græsslåmaskiner, motorsave – f.eks.:
  • Service, fejlfinding på plæneklippere og andet have og park udstyr.
  • Service, reparation og klargøring af bl.a. Husqvarna, John Deere, Hustler, Ferris, Simplicity, Kubota, Yanmar m.fl.
  • Robotplæneklippere – værkstedsassistance og fejlfinding/klargøring
 • Silo og vand installationer hos kunder – hvorfor kørekort er nødvendigt
 • Hydraulik arbejde generelt

Kvalifikationer

 • Kendskab til både 2- og 4 takt motorer
 • Gerne kendskab til montør arbejde i forbindelse med bl.a. Silo opsætning
 • IT flair og vant til at benytte IT arbejdsmæssigt
 • Udadvendt og trives med en travl og uforusigelig hverdag
 • Trives med kundekontakt – både i virksomheden – samt i forbindelse med opgaver eksternt
 • Arbejdsom og ihærdig
 • Omhyggelig og løser opgaver med omhu
 • Fleksibel og samarbejdende på tværs i en organisation

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer
 • Servicevogn til rådighed i arbejdsregi
 • Gode kollegaer og arbejdsforhold

Vi mangler dig nu – men venter gerne på den rette. Samtaler vil foretages løbende, og stillingen besættes når den rette er fundet.

CV og ansøgning kan sendes til adm. direktør Bjarne Sørensen, som også kan kontaktes for supplerende oplysninger på telefon 40409507. Desuden kan værkfører John Meyhoff kontaktes på 21660452.

Sommerklar

Vi har i vores butik et bredt program af havemaskiner, redskaber og tilbehør til både den professionelle sektor og den private have.

Kom ind i vores butik og se udvalget og oplev den professionelle rådgivning af vores dygtige medarbejdere.

Åbningstider:

 • Mandag-fredag 7.30-17.00
 • Lørdag 9-12

De rette maskiner til opgaven og forbedret likviditet

A. FLENSBORG LANCERER HER FØR PÅSKE UDLEJNING TIL DEN GRØNNE SEKTOR!

Virksomheder i dag ønsker større fleksibilitet og mindre kapitalbinding i maskiner, når de skal konkurrere om opgaverne. Derfor lancerer A. Flensborg A/S nu udlejning af maskiner til have- og
parkområdet, hvor der hidtil ikke har været mange tilbud om at leje som alternativ til at købe.

Det nye forretningsområde lanceres som ”AF Udlejning” under A. Flensborg A/S regi, og er i første omgang målrettet erhvervskunder inden for den grønne sektor, der vil have størst mulig handlefrihed.

”AF Udlejning” fokuserer i første omgang på udlejning af maskiner og udstyr som eksempelvis maskiner til græssåning, inklusive en Ferrari traktor, stennedlægningsfræser, såmaskine og stenrive m.m. Vi har skarpe priser på leje af udstyret, det er kvalitetsudstyr og som altid en professionel og kompetent service og assistance fra virksomheden.

Når man lejer, kan man derfor få de rette maskiner til opgaven, og lejeperioden er fleksibel: Det er muligt at leje kort tid eller over længere tid til en hel sæson eller et helt projekt.

Kontakt vore salgsafdeling – enten Johan Mølby på 29360028 eller Jan Ahlers på 51503081 for yderligere information.

/ Herning den 7. april 2020

Bjarne Sørensen
Adm. direktør

A.Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S
Mørupvej 13
7400 Herning
Tlf. 97 12 39 11

COVID-19 – Åbningstider

Flensborg har i en periode grundet situationen med COVID-19 – ændrede åbningstider i vores BUTIK!

Hverdage 07.30 – 13.00

Lørdag 09.00 – 12.00

COVID-19 information

I forbindelse med den smitsomme Corona virus, har A. Flensborg A/S følgende information til kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Generelt beder vi om forståelse for situationens alvor og vores medarbejderes helbred, hvorfor vi bl.a. i butikken, værksted og ved vores salgskontor på Mørupvej 13, 7400 Herning har opsat håndsprit som vi beder kunderne benytte. Desuden vil vores personale holde afstand til kunderne og undgå fysisk kontakt.

Ved indlevering af maskiner og udstyr til reparation må der forventes længere ekspeditionstid, da vi tager forholdsregler for ikke at risikere at sprede eventuelle bakterier. Samme forholdsregler tages også ved alle leverancer/indkøb til virksomheden fra d.d.

Vores salgspersonale både i butik, have/park og landbrug samt udkørende værkstedsmedarbejdere er instrueret i, at undgå fysisk kontakt med kunder og holde afstand, og også sikre en god håndhygiejne. Men vi står alle hos A. Flensborg A/S fortsat til rådighed i butik og værkstedstedsassistance m.m.

Vi står overfor foråret, hvor vi har udkørende personale til levering af Automowere der har været på vinteropbevaring/service. I disse tilfælde kontaktes kunden FØR vi bringer Automoweren tilbage, således vi er sikre på, at kunden ønsker vores tilstedeværelse nu eller senere. Vi ønsker generelt, at vi ikke har fysisk kontakt, og derved risikere at kunne bringe smitte videre til vores kunder. Ved aflevering anmoder vi kunden om, at have Automoweren i ”karantæne” i 48 timer, før den berøres og tages i brug.

Vi håber på forståelse i denne usædvanlig situation, og tid vi oplever.

 

Bjarne Sørensen

Adm. direktør

 1. marts 2020

ÅBENT HUS

Mørupvej 13, Herning

Fredag den 28. februar kl. 7.30 – 17.00

Lørdag den 29. februar kl. 10.00 – 14.00

Kom og se de gode tilbud, og få en god snak med personalet om, hvilken løsning der passer bedst for dig.

Vi serverer pølser, øl, sodavand, popcorn og slush ice.

Deltag i vores konkurrencer på Facebook A. Flensborg A/S

Mørupvej 13, 7400 Herning – Tlf. 97 12 39 11

Ung chef skal skubbe til udviklingen i Herning-virksomhed

30-årige Tania Rantala Kristensen er ansat som butikschef hos A. Flensborg på Mørupvej, der også vil satse mere på websalg

 

JOBSKIFTE
Herning-virksomheden A. Flensborg har fået Tania Rantala Kristensen ind som ny butikschef. Ifølge direktør Bjarne Sørensen bliver hendes rolle i høj grad at stå for nytænkning og udvikling.

– Der har manglet noget ledelse og systematik i butikken. Det har ikke været afgørende, at den nye butikschef skulle kende til alle produkter på forhånd, fordi vi har nogle medarbejdere, som har stort produktkendskab. De har simpelthen bare manglet én til at lede tingene og få noget fornyelse ind i virksomheden, forklarer han.

Bjarne Flensborg kom selv til som ny direktør for knap et år siden, hvor han tog over efter Henning Mølkjær. Den nye direktør har sat sig for at få styrket salget inden for virksomhedens forretningsområder, som er landbrugsmaskiner, haveudstyr og el-truck. A. Flensborg har egen butik på Mørupvej, som både henvender sig til professionelle og privatkunder, og her får den nye butikschef stå i spidsen for udviklingsplanerne.

14 år i Fakta
Tania Rantala Kristensen kommer fra en anden gren af detailhandlen, da hun indtil nu har haft hele sin karriere i butikskæden Fakta. Her begyndte hun som ungarbejder som 16-årig og arbejdede sig op som souchef og butikschef.

Hun har undervejs været i Fakta-butikker i både Bording, Sunds, Ikast og senest på Porsvænget i Herning. Efter 14 år i samme kæde følte hun sig klar til nye udfordringer.
– Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt. Selv om det her på mange måder er nyt for mig, så tænker jeg, at jeg kan bruge det, jeg har med i rygsækken som er butiksdrift, salg og ledelse, siger Tania Rantala Kristensen.

Hun begyndte i jobbet i december og føler sig rigtig godt modtaget af kunder og de fire medarbejdere, som er tilknyttet butikken.
– Der er en fordel, når man er ny, at man ser det stadig med kundens øjne, så der kan jeg komme med nogle ideer. Samtidig har personalet haft rigtig mange ideer, så det har været spændende at være med til at sætte nogle tanker i gang om, hvad vi skal med butikken og så få strikket en god plan sammen i samarbejde med Bjarne, siger Tania Rantala Kristensen, der bor i Ikast.

Nye kunder i butikken
Det ses lige nu tydeligt på butikken på Mørupvej, at der er kommet nye ideer på bordet. Flere af hylderne er midlertidigt ryddet for at gøre plads til at rykke rundt og placere varerne på en mere indbydende måde. En af målsætningerne er at få flere private kunder ind i butikken, og på lidt længere sigt er planen også at skrue op for websalget.

– Virksomheden har været begunstiget af mange kunder, der har været tro mod virksomheden gennem mange år. Mange kommer fra landbruget, og dem skal vi stadig servicere på bedste måde. Men samtidig skal vi have nye kunder ind i butikken, og her skal vi jo tænke over, hvordan den yngre generation køber ind. Derfor skal vi kigge på både den fysiske butik og websalg og overveje, om vi skal have nye produkttyper ind, siger Bjarne Sørensen og uddyber:

– I første omgang handler det om at få twistet den her butik til at være lidt mere dynamisk og få nogle nyere varer på hylderne. Vi skal have gjort det mere brugervenligt og gennemsigtigt, og det vil blive startskuddet til at gå videre med andre tiltag.

Fokus på forbedret indtjening
Efter flere år med underskud i Herning-virksomheden A. Flensborg er den klare ambition for fremtiden at få styrket økonomien.

Det understreger Bjarne Sørensen, der for et år siden tog over som direktør i virksomheden med 30 ansatte. Han har det første år gennemført flere tilpasninger i organisationen, og i forbindelse med årsskiftet er de ansatte blevet involveret i en plan, der bliver omtalt som »Nyt Flensborg«.

Planen tager kort fortalt afsæt i tre værdiord: Forretningsorienteret, Innovativ og Troværdig. Særligt det første ord, som kan oversættes til mere kommerciel tænkning, skal ifølge direktøren i fokus.

– Vi skal tjene penge, for ellers kan vi ikke blive ved med at være her. En handel skal være god for både os og for kunden, og ambitionen er også, at nu skal vi ud og erobre det tilbage, vi har tabt de seneste år, understreger Bjarne Sørensen. Han peger på, at forbogstaverne i de tre værdiord danner ordet FIT, og heri ligger også en symbolik. – Ved at få mere fokus på, at vi skal udvikle os og være innovative, bliver vi også mere fit som virksomhed. Tingene har nok kørt lidt for meget på, hvad man plejer at gøre, og så udvikler man sig ikke nok. Derfor er det også en del af planen, at folk skal efteruddannes noget mere, og det kan også være, at vi skal ud og se nogle helt andre butikker og finde inspiration, nævner Bjarne Sørensen.

For at skabe overskuelighed over virksomheden, er forretningen nu samlet i tre hovedområder. Dels er der den fysiske butik, som på sigt bliver kombineret med øget webhandel. Derudover har direktøren samlet alle produkter indenfor have/park-området, robotplæneklipper og maskiner til landbruget under en gruppe, så medarbejderne her indgår i samme gruppe. Det tredje forretningsben er el-truck, hvor A. Flensborg for nyligt har fået eneforhandling på en eldreven arbejdsvogn, som skal supplere virsomhedens eget produktprogram.

– Ved at samle det i tre enheder er tanken, at vi kan arbejde mere fokuseret, end vi har gjort tidligere, forklarer direktøren.

Lørdagslukning i vintermånederne