NY MEDARBEJDER

Automower (robotplæneklipper) Installatør søges!

Er du vores nye medarbejder?

Vi har meget travlt og mangler en medarbejder til at installere robotter i kunders haver. Du vil indgå i nuværende team på værkstedet af 3 medarbejdere, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være installation af robotter, service samt reparation af robotter. Desuden vil der i vinterperioden være service- og reparationsopgaver in-house, af kundernes robotplæneklippere i forbindelse med vores serviceordninger.

Vi forventer at du er ansvars og kvalitetsbevidst, struktureret og med gode samarbejdsevner. Du udviser engagement og initiativ ligesom du er socialt omgængelig med gode lytte og formidlingsevner. Du sætter en ære i at udføre dit arbejde til perfektion. Du vil løbende blive suppleret med relevante kurser inden for området.

Du kan lide at arbejde ude i al slags vejr, og du har ikke noget imod udføre lettere chauffør opgaver på din rute rundt til vores kunder.

Du har en uddannelse som mekaniker, landsbrugsmaskinmekaniker eller lign. Du skal have et godt kendskab til el-teknik og mekanisk fejlfinding samt IT.

Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med branchen.

Du har kørekort til kategori B. Du vil få stillet servicebil til rådighed til arbejdsmæssig formål.

Vi er en lille virksomhed hvor omgangstonen er uformel. Vi løber stærkt i foråret og sommeren når græsset gror, hvorfor der må påregnes overarbejde i den periode.

Send din ansøgning og dit CV til pb@aflensborg.dk

Spørgsmål vedr. stilling kan stilles til Peter Baade på 30 61 39 11
Vi afholder samtaler løbende, og ansætter snarest muligt, men venter gerne på den rigtige