COVID-19 – Åbningstider

Flensborg har i en periode grundet situationen med COVID-19 – ændrede åbningstider i vores BUTIK!

Hverdage 07.30 – 13.00

Lørdag 09.00 – 12.00

COVID-19 information

I forbindelse med den smitsomme Corona virus, har A. Flensborg A/S følgende information til kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Generelt beder vi om forståelse for situationens alvor og vores medarbejderes helbred, hvorfor vi bl.a. i butikken, værksted og ved vores salgskontor på Mørupvej 13, 7400 Herning har opsat håndsprit som vi beder kunderne benytte. Desuden vil vores personale holde afstand til kunderne og undgå fysisk kontakt.

Ved indlevering af maskiner og udstyr til reparation må der forventes længere ekspeditionstid, da vi tager forholdsregler for ikke at risikere at sprede eventuelle bakterier. Samme forholdsregler tages også ved alle leverancer/indkøb til virksomheden fra d.d.

Vores salgspersonale både i butik, have/park og landbrug samt udkørende værkstedsmedarbejdere er instrueret i, at undgå fysisk kontakt med kunder og holde afstand, og også sikre en god håndhygiejne. Men vi står alle hos A. Flensborg A/S fortsat til rådighed i butik og værkstedstedsassistance m.m.

Vi står overfor foråret, hvor vi har udkørende personale til levering af Automowere der har været på vinteropbevaring/service. I disse tilfælde kontaktes kunden FØR vi bringer Automoweren tilbage, således vi er sikre på, at kunden ønsker vores tilstedeværelse nu eller senere. Vi ønsker generelt, at vi ikke har fysisk kontakt, og derved risikere at kunne bringe smitte videre til vores kunder. Ved aflevering anmoder vi kunden om, at have Automoweren i ”karantæne” i 48 timer, før den berøres og tages i brug.

Vi håber på forståelse i denne usædvanlig situation, og tid vi oplever.

 

Bjarne Sørensen

Adm. direktør

  1. marts 2020